Managed Services

Zasto su vam potrebni upravljani servisi:

  • Jedna cena po usluzi (server, radna stanica, mrezzni uredjaj)
  • Razliciti planovi da bi se uklopili u vas budzet
  • Nadgledanje sa upozorenjima 24/7

Upravljanje desktop racunarima

Mi pružamo podršku vasem desktop PC ili Mac računaru daljinski ili na licu mesta iz naseg Mrežnog Operativnog Centra. Naše sertifikovano osoblje obezbedjuje hardversku, softversku i mrežnu podrsku onda kada vam je ona najpotrebnija. Naši planovi nude rešenja za sve vrste poslova u svim fazama rasta.Upravljanje računarima se odvija daljinski, telefonski ili kompletno upravljanje u platinum planu u koje je ukljucne izlazak na lice mesta, podrska za mobilne uredjaje i hitna podrska.

Upravljanje mrezama

Performanse, dostupnost, vreme rada važnih sistema u vašem poslovanju zavise od ispravnosti i performansi vase mrežne infrastrukture.  Impact  će vašu mrezu održavati na optimalnom kvalitetu korišćenjem kvalitetnog nadgledanja i servisa za daljinsku kontrolu koje kosriste nasi sertifikovani inženjeri u nasem Mrežnom Operativnom Centru.

Naši sertifikovani inzenjeri su eksperti za podesavanje svičeva, firewall -a i rutera za sve vrste mrežnih aplikacija od vodecih IT proizvodjača kao sto su Cisco, Sonicwall, CheckPoint, Dell i Watchgurad.

Upravljanje serverom

Pretplatom na naš servis upravljanja serverom, obezbeđujete da serveri kritični za Vaše poslovanje uvek rade, da su proaktivno praćeni, rutinski održavani i dostupni kada god su Vašem timu potrebni. Kada se problemi pojave, možete računati da će naš tim početi da radi na njihovom rešavanju sa udaljene lokacije u roku od sat vremena, tj. u roku od 4 sata na samoj lokaciji.

Klijenti koji se odluče za zlatni i platinasti plan mogu imati koristi od sertifikovanog inženjera koji pruža podršku iz našeg centra za mrežne operacije. Koristeći alate za daljinsku administraciju naši inženjeri mogu da završe bilo koji posao na Vašem serveru kao i da su fizički prisutni, počev od osnovnih zadataka kao što su dodavanje/brisanje korisnika ili ažuriranje dozvola za deljenje, do rešavanja problema sa ulogama na serveru.